معاون سیاسی انتظامی دادستان کل کشور

ضرورت حمایت جدی از زندانیان جرائم غیر عمد

معاون سیاسی انتظامی دادستان کل کشور گفت: زندانیان جرائم غیر عمد مجرم نیستند و حمایت از آنها ضرورتی جدی برای جامعه ماست.
    "سیدمرتضی بختیاری" در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به طرح گلریزان ستاد دیه برای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد، اظهارداشت: زندانیان جرائم غیر عمد افرادی هستند که در اثر سوانح رانندگی، چک بلامحل و حتی مهریه در حبس به سر می برند.

وی افزود: چنین افرادی به دلیل عدم پرداخت دیونی که بر گردن دارند زندانی شده اند و حال آنکه هیچ کدام از آنها مجرم نیستند.

بختیاری با بیان این که ستاد دیه کشور سال هاست در این زمینه فعالیت دارد، تصریح کرد: هدف ستاد دیه کشور که تمامی استان ها نیز نمایندگی های ویژه دارد، حمایت از زندانیان جرائم غیر عمد است.

وی ادامه داد: هر کدام از زندانیان جرائم مالی و غیر عمد سرپرست خانواده بوده اند و امروز که در حبس به سر می برند قطعا لطمات جبران ناپذیری بر خانواده های آنها تحمیل می شود.

بختیاری با بیان این که ماه مبارک رمضان فرصت خوبی برای کمک به زندانیان نیازمند است، اظهارداشت: همه ما باید دست به دست هم بدهیم و با مشارکت در برنامه های کژگلریزان ستاد دیه در آزادی زندانیان جرائم غیر عمد سهیم شویم.

معاون سیاسی انتظامی دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: زندانیان جرائم غیر عمد مجرم نیستند و حمایت از آنها ضرورتی جدی برای جامعه ماست.