معاون حقوقی و پارلمانی وزیر دادگستری

اِعمال تغییرات جزئی در لایحه جامع وکالت/ این لایحه هفته آتی به مجلس ارسال می شود

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر دادگستری گفت: تغییرات اِعمال شده بر روی لایحه جامع وکالت جزئی است و این لایحه ظرف چند روز آینده به مجلس ارسال خواهد شد.
    "عبدالعلی میرکوهی" در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به تغییرات لایحه جامع وکالت در هیات دولت اظهار داشت: در این لایحه اکثر موارد تغییری نکرده است و تغییرات بسیار جزئی است.

وی با بیان اینکه بخشی از لایحه جامع وکالت مربوط به نحوه پذیرش وکلا است، تصریح کرد: در این لایحه پیش بینی های لازم به منظور ارائه شرایط موردنظر از قبیل سن، التزام عملی، تدین و... برای افرادی که می خواهند پروانه وکالت اخذ کنند در نظر گرفته شده و همچنین شیوه گزینش و نظارت بر آن در لایحه مذکور بیان شده است.

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر دادگستری در پایان خاطرنشان کرد: لایحه جامع وکالت ظرف چند روز آینده به مجلس ارسال خواهد شد.

گفتنی است در جلسه روز گذشته 18 تیرماه هیات وزیران لایحه جامع وکالت به تصویب رسید.