با حمایت مجمع جهانی اهل بیت (ع)

کتاب «حقوق شخصیه شیعه»به 200 کتابخانه معتبر جهان ارسال شد

کتاب «حقوق شخصیه شیعه» که با حمایت مجمع جهانی اهل بیت (ع) نگارش شده است، به منظور در دسترس قرار گرفتن محققان و اندیشمندان به 200 کتابخانه ی معتبر در 43 کشور جهان ارسال شد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مجموعه ی سه جلدی «حقوق شخصیه شیعه» که توسط سیدعلیرضا نقوی، دانشمند شیعه ی پاکستانی تدوین شده است، به بازار اندیشه عرضه شد.

این کتاب حاصل بیش از 35 سال تتبع، تنظیم و تدریس دکتر سید علی رضا نقوی، پژوهشگر 81 ساله است و فتاوای فقهای شیعه از شیخ مفید (ره) تا حضرت امام خمینی (ره) را در بر می گیرد که بر اساس گزاره های حقوقی تدوین شده است.

نقوی که پیش از این 25 سال مسئولیت مرکز تحقیقات اسلامی دانشگاه بین الملل اسلامی اسلام آباد را به عهده داشت و در سال 1993 بازنشست شده است، با تدوین این مجموعه، احتمالاً نخستین کسی است که کتاب مرجع جامع الاطراف با موضوع فتاوای شیعی را به زبان انگلیسی ارائه کرده است.

پیش از این و در بهار 1391 جلد نخست این مجموعه توسط دانشگاه بین الملل اسلامی اسلام آباد به چاپ رسید که متأسفانه به خاطر سلطه ی تفکر خشک وهابی تألیف باقی مجلدات بر زمین مانده بود؛ اما با حمایت مجمع جهانی اهل بیت (ع) تهران و برخی خیران پاکستانی، 2 جلد بعدی نیز منتشر شد.

هر یک از این مجلدات شامل حدود 750 صفحه است. جلدهای اول تا سوم به موضوعات ازدواج، طلاق و ارث اختصاص دارد. چهارمین و آخرین جلد از این کتاب نیز به زودی منتشر خواهد شد.

تألیفات دکتر سید علیرضا نقوی تاکنون 2 بار در ایران به عنوان کتاب برگزیده شناخته شده اند. بار نخست در سال 1346 برای پایان نامه ی دکتری با عنوان تذکره نویسی فارسی در شبه قاره که جایزه ی سلطنتی را به دنبال داشت و بار دوم نیز در سال 1391 برای تدوین فرهنگ جامع فارسی اردو انگلیسی که جایزه ی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران را برای علیرضا نقوی، به دنبال داشت.

همچنین ترجمه ی انگلیسی «تحریر الوسیله» نیز از همین نگارنده است که توسط مؤسسه ی تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (ره) انتشار یافته است.