راه اندازی سامانه اینترنتی فصلنامه «دانش حقوق عمومی»

با راه اندازي سامانه اينترنتي فصلنامه دانش حقوق عمومي ،از اين پس كليه ارتباطات با فصلنامه تنها از طريق اين سامانه انجام مي گيرد.
    به گزارش روابط عمومي پژوهشكده شوراي نگهبان همزمان با موافقت كميسيون نشريات علمي وزارت علوم،تحقيقات و فناوري با اعطاي مجوز علمي – پژوهشي به فصلنامه «دانش حقوق عمومي»، سامانه اينترنتي اين فصلنامه نيز افتتاح شد.
    هدف از راه اندازي اين پايگاه، استفاده از فضاي مجازي جهت تسهيل در امكان ارسال و پيگيري روند داوري مقالات براي مؤلفان، سرعت بخشي به فرآيند ارزيابي مقالات و متمركز شدن راه هاي ارتباطي با فصلنامه مي باشد.
    از قابليت هاي اين سامانه، امكان عضويت و كسب اشتراك براي دريافت نسخه هاي مكتوب فصلنامه، دستيابي رايگان به آرشيو چكيده و متن مقالات منتشر شده در فصلنامه، جستجوي ساده و پيشرفته در مقالات منتشر شده، امكان پرسش و پاسخ و ارتباط با مسئولان فصلنامه و دريافت غيرحضوري گواهي پذيرش مقالات مي باشد.